Des d’Esquerra Republicana seguim treballant pel futur de les comarques del sud de Catalunya i pel País. Ahir a la tarda, conjuntament amb el company eurodiputat Jordi Solé i la Secretària Nacional de Transició Ecològica Sílvia Casola, vam presentar l’estudi: Oportunitats de l’Hidrogen Verd per Catalunya, elaborat pels professors Jordi Cartanyà, Joan Ramon Morante i José Ramón Galán-Mascarós. Un encàrrec amb l’objectiu de disposar de material divulgatiu per seguir sumant esforços al projecte que ara fa uns mesos es va engegar amb la creació de la Plataforma de l’Hidrogen Verd Catalunya Sud, liderat per la Universitat Rovira i Virgili.

Us animo a que hi dediqueu una estona, perquè els autors de l’informe han fet una gran tasca per tal de fer comprensible una de les apostes de present i de futur per al nostre País.

Presentació informe: Oportunitats de l’Hidrogen Verd per Catalunya

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *